Skapad: 2015-11-29, 00:40
Senast aktiv: 2015-11-29, 14:16
 
 
 
   
Alice1978
Kön:
Kvinna
Ålder: 38
Ort/Län: Stockholm
Söker: Man 30-39 år
Aktivitet:
OFFLINE
 
 
   
 
 
  Utseende Personligt Bakgrund
 
Längd:
155 - 159 cm
Vikt: 50 - 59 kg
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Melerade
Fysik: Smal/Slank
Klädstil: Casual
Kroppsdekor: Ingen


Status:
Separerad
Barn: Inga
Husdjur: Inga
Matvanor: Icke vegetarian
Röker/Snusar: Nej
Dricker: SĂ€llan/MĂ„ttligt
Bostad: HyreslÀgenhet

Etnicitet:
Blandad hÀrkomst
Stjärntecken: Stenbock
Religion: Islam
Politik: VĂ€nster
Utbildning: Högskola
Bransch: Media
Yrkesform: Arbetslös
 
   
 
 
Hej!
Jag vet inte jag ska skriva egentligen. Konstig nog för nu skrattar jag Ät mig sjÀlv nÀr jag sÀger detta: Jag pratar mycket och tyvÀrr Àr en arbetsskada, Àr tv-journalist förstÄs eller har varit.
Prata gör jag men inte tjata,gillar varken tjata eller den som tjatar.Jag gillar vara social men att vara hemma och mysa hemma en lördagskvÀll framför brasan med ett glas vin i handen skulle betyda mycket Du vet sÀkert vad jag menar. Alla vi begÄr och begick vÄra misstag men att göra samma misstag varje gÄng och vÀnta en annorlunda resultat Àr rena dumheten sÄ jag Àr mycket försiktigt med varje steg jag tar.
Ja, jag Àr ensam för att jag har valt att vÀnta pÄ den rÀtta istÀllet för att prova en ny varje vecka. Ingen köper ju en ny jacka varje vecka...
 
En sak har jag lĂ€rt mig Ă€r att ta den svĂ„ra vĂ€gen med lĂ€tta mĂ€nniskor Ă€r dumhet för dĂ„ lĂ€mnar han bĂ„de dig och resenĂ€ren halvvĂ€gs.Är du den lĂ€tta som lĂ€mnar mig pĂ„ halvvĂ€gs eller följer med hela vĂ€gen?
Det Àr mycket viktigt för mig att vara positiv och glad. Vara tillgÀnglig dÄ jag behöver en axel att luta huvudet och tro mig man blir vÀrdesatt lika mycket man vÀrdesÀtter en och ibland Àr det sÄ att man Àlskar nÄgon tills man kÀnner den tillrÀckligt och det Àr förfÀrligt.
Enda jag vill av dig Àr att du ska vara trogen och inte bedra
alltsĂ„ ”Behandla andra sĂ„som du sjĂ€lv vill bli behandlad” . KĂ€rlek gĂ„r över men sĂ„ lĂ€nge respekt och Ă€lska kvar kommer man över all svĂ„righeter. Jag vill att du ska vara Ă€rlig och inte ljuga för det Ă€r dĂ„ man kan fortsĂ€tta pĂ„ den lĂ„nga vĂ€gen istĂ€llet hoppa av vid halvvĂ€gs. Dina lĂ€ppar och ditt hjĂ€rta skall inte sĂ€ga nĂ„got annat nĂ€r dina ögon sĂ€ger helt nĂ„gonting annat.AlltsĂ„ vi ska vara Ă€rliga mot varandra helt enkelt.Jag tror det Ă€r tillrĂ€ckligt om vad Ă€r en typ av person jag söker...
 


 
 
 
 
Skicka ett Romantiskt E-kort frćn Postcard
Skicka ett romantiskt ekort!